VAN DEN UDENHOUT OVERHANDIGT AUTOSLEUTELS AAN MAIKEL

6 februari 2014

Den Bosch, 5 februari 2014. Uit handen van directeur Kurt Verhees heeft de Brabantse rolstoeltennisser Maikel Scheffers de autosleutels mogen ontvangen van zijn gloednieuwe aangepaste auto. Als sponsor van Maikel steunt Pon-dealer Van den Udenhout hem hiermee op zijn route naar Olympisch goud in Rio de Janeiro 2016.

“Dit is echt geweldig”, aldus een blije Maikel Scheffers in de showroom bij Van den Udenhout. “Mijn huidige auto was aan vervanging toe. Dankzij mijn sponsor heb ik nu dus een gloednieuwe Volkswagen Golf gekregen. Helemaal aangepast voor mij ook. Echt geweldig want zonder auto kan ik niet naar mijn dagelijkse trainingen in Vught en Almere. Ook de toernooien in Nederland en in Europa doe ik het liefste per auto. Hier ben ik Kurt en ook Pon ongelooflijk dankbaar voor!”

Ook directeur Kurt Verhees straalt bij de overhandiging van de autosleutels. “Wij zijn bijzonder trots op Maikel. Hij staat voor ons symbool voor hard werken, kansen pakken en doorgaan. Nooit opgeven. Dat hebben we ook achterop de auto laten zetten; Never ever give up. En zo iemand steunen wij met volle overtuiging. Dat doen we al een paar jaar inmiddels en we hebben Maikel toegezegd dat in ieder geval tot en met Rio 2016 te doen.”

Maikel staat aan de vooravond van een belangrijk toernooi, het ABN AMRO WTT in Ahoy Rotterdam. Komende week zal hij daar strijden om de titel in zowel het enkel- als het dubbelspel.

Toon Nieuwsoverzicht