iWink steunt Maikel bij Olympische missie

5 december 2013

Het Groningse full service internetbureau iWink steunt Nederlands beste rolstoeltennisser in zijn Olympische missie naar Rio de Janeiro 2016. iWink sponsort Maikel Scheffers met een nieuwe website die vandaag is gelanceerd.

Steentje bijdragen

iWink hecht veel waarde aan het steunen van initiatieven met een maatschappelijk karakter. Evelien Bouma: “Via het Fonds Gehandicaptensport zijn we in contact gekomen met Maikel. Hij was als ambassadeur van het fonds op zoek naar een partij die zijn online activiteiten professioneel kon aanpakken. De ambitie van Maikel en zijn gedrevenheid spraken ons direct enorm aan. Met de expertise die wij als full service internetbureau in huis hebben, zijn we direct aan de slag gegaan. Met als resultaat een prachtig nieuwe website. Tot aan de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 dragen we bij aan Maikel’s droom en ambitie. Op een manier die de waarde van internet goed laat zien”.

Heel mooi resultaat

De Brabantse rolstoeltennisser is de huidige nummer 4 van de wereld en won al titels op Roland Garros, Wimbledon en de Australian Open. In 2011 stond hij zelfs een aantal maanden op de nr1 positie van de wereldranglijst. Hij is blij met de samenwerking met iWink: “Ik ben in eerste instantie professioneel rolstoeltennisser. Dat houdt in dat ik fulltime met mijn sport bezig ben. En dus heel veel in het buitenland verblijf. Communiceren met mijn fans, sponsoren, media en andere volgers doe ik dus voornamelijk online. In deze tijd is dan een professionele website een absolute must. Ik ben erg trots op het mooie resultaat wat door iWink tot stand is gebracht.”

Nieuwe seizoen

Het tennisseizoen 2013 zit er voor Maikel Scheffers op. De komende weken staan in het teken van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het eerste belangrijke toernooi is de Nederlandse Rolstoel Kampioenschappen welke van 17 t/m 22 december plaatsvinden in Topsportcentrum Rotterdam. Daarna start ook het internationale seizoen en staan er drie toernooien in Australië op het programma met als climax de Australian Open.

Toon Nieuwsoverzicht