Brons voor Maikel en Tom bij Doubles Masters

9 november 2015

Bij de Doubles Masters in het Californische Mission Viejo hebben Maikel en Tom knap de derde plaats gehaald. Na twee overwinningen en een gedeelde eerste plek in de groepsfase, werden onze landgenoten in de halve finale gestuit door de uiteindelijke winnaars Reid/Jeremiasz (7-5 6-2). In de strijd om de 3e/4e plaats versloegen Maikel en Tom de Wimbledon-kampioenen Fernandez en Peifer met 6-2 4-6 6-2!

Het toernooi begon voor Maikel en Tom goed met een mooie 6-4 6-2 overwinning op het Britse koppel McCarroll/Phillipson. In de tweede wedstrijd speelden Maikel en Tom nog beter en wonnen ze zeer overtuigend van Maripa en Hewett, die in hun eerste duel nog de topseeds versloegen in straight sets! Het laatste duel tegen diezelfde topseeds (Houdet/Gerard) wisten onze landgenoten helaas niet winnend af te sluiten. Desondanks waren ze met een gedeelde eerste plek geplaatst voor de halve finales.

In de halve finale waren de als tweede geplaatste Reid en Jeremiasz de tegenstanders. Ondanks goed tennis kwamen Maikel en Tom toch net iets te kort tegen dit duo. Dankzij een knappe overwinning op de als derde geplaatste Wimbledon-kampioenen Fernandez en Peifer wisten ze desalniettemin een welverdiende derde plaats te behalen, waarop ze zeer trots mogen zijn!

Toon Nieuwsoverzicht