Boelens de Gruyter support Maikel richting Paralympics Rio 2016

23 augustus 2016

Den Bosch, 23 augustus 2016 - Een paar weken voor de start van de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro krijgt rolstoeltennisser Maikel Scheffers steun van vastgoedondernemer Boelens de Gruyter. De Brabander gaat in Rio op jacht naar een Olympische medaille nadat hij in 2012 in London met een vierde plek nog net naast het podium eindigde.

“We steunen Maikel in zijn ambitie om voor goud te gaan”, aldus Maarten de Gruyter namens Boelens de Gruyter. “We kennen hem al lang en volgen zijn tenniscarrière op de voet. Hij doet er alles aan en heeft er alles voor over om zich maximaal voor te bereiden. Dat vraagt ook financiële offers. Toen we elkaar onlangs spraken, hebben we besloten hem daarin te ondersteunen. Hij is een prachtig voorbeeld van wat je kunt en wilt bereiken, ook met een lichamelijke beperking. We wensen hem ontzettend veel succes toe in Rio!”

“Deze steun is voor mij enorm welkom”, zegt Maikel enthousiast. “Alle beetjes helpen mij om mijn gouden Olympische droom straks hopelijk waar te maken. Dat Boelens de Gruyter mij financieel ondersteunt, maakt het voor mij mogelijk om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten in mijn voorbereiding. Zonder sponsoren zou alles op mijn spaarcenten aankomen. Dan zou het voor onmogelijk zijn om als professioneel rolstoeltennisser actief te zijn tussen de wereldtop. Daarom ben ik Boelens de Gruyter ontzettend dankbaar voor hun support, net als mijn overige sponsoren trouwens”.

De Paralympische Spelen vinden van 7 t/m 18 september plaats in Rio de Janeiro. Na Olympisch brons in Peking 2008 en een vierde plaats in London 2012 gaat Maikel in Rio de Janeiro opnieuw proberen een medaille te winnen. Hij heeft daarvoor twee kansen. In het enkelspel en samen met landgenoot Tom Egberink in het dubbelspel. Dit jaar behaalde Scheffers al 6 toernooi overwinningen en bezet hij momenteel de 8e plek op de wereldranglijst als hoogst genoteerde Nederlander.

Toon Nieuwsoverzicht