Clinics

Unieke Rolstoeltennisclinic

Zelf ervaren hoe het is om in een rolstoel te tennissen? Dat kan. Maikel verzorgt deze unieke ervaring voor bedrijven, tennisclubs, evenementen, businessclubs etc. Draaien, keren, zitten, omver vallen, ballen terugslaan, rollen en vooral plezier hebben. Daar gaat het om.

Het boeken van een rolstoeltennisclinic met wereldtopper Maikel Scheffers kan voor groepen tot 20 personen op iedere gewenste lokatie. In overleg kan de groep ook groter en wordt een programma op maat samengesteld.

Een speciale clinic heeft Maikel in petto voor speciale gelegenheden. Een opening van een nieuw clubhuis, een jubileum bijvoorbeeld. Dan kan hij een ex-tennisprof (zoals bijvoorbeeld Paul Haarhuis, Raemon Sluiter, Jacco Eltingh) meenemen waarmee hij samen voor een spectaculair tennisfeest zorgt.

Bijzondere lezing 'overwinnen van een handicap'

Maikel Scheffers is een gepassioneerde en innemende spreker.
Maikel is geboren met de aandoening 'spina bifida'. Spina bifida, beter bekend als een open rug, is een ingewikkelde aandoening die ontstaat tijdens de embryonale ontwikkeling. Bij spina bifida sluiten de ruggenwervels niet goed rondom het ruggenmerg. Het komt voor bij 4,5 op de 10 000 geboorten. Als de handicap eenmaal voorkomt in de familie, is de kans op een kind met deze handicap tien maal groter.


Maikel heeft niet alleen geleerd om te gaan met zijn handicap, hij heeft er een positieve wending aan gegeven. Fysiek en mentaal een zware belasting. Maar het heeft hem wel gebracht tot de persoon die hij nu is. Een jongeman van begin 30, in de kracht van zijn leven en door tegenslagen te overwinnen, heeft hij de nummer 1 positie van de wereldranglijst bereikt bij het rolstoeltennis, heeft hij meerdere Grand Slams titels gewonnen en een bronzen medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Een bijzonder indrukwekkend en inspirerend verhaal dat hij op zijn geheel eigen wijze verwoordt. 
 

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden of een offerte ontvangen, neem dan contact op met Martijn Kabbes en stuur een mail naar martijn@mksponsormatch.nl of bel naar MK Sponsormatch, Martijn Kabbes, tel. 06 31939485.

Contact